σημαια

στόχοι νέας χρονιάς αισθητική χειρουργική

Η αισθητική πλαστική χειρουργική «σύμμαχος» στους στόχους της νέας χρονιάς

extra_toc

   Πώς μια επιτυχημένη αισθητική επέμβαση συμβάλλει στην εξέλιξή μας  

   Η έναρξη της νέας χρονιάς συνδέεται με νέους στόχους που θέτουμε…το γνωστό new year’s resolution…η αυτό-βελτίωση, η απαλλαγή από ανθυγιεινές συνήθειες, καινούριες δραστηριότητες, καλύτερος τρόπος ζωής βρίσκονται στον πυρήνα των επιδιώξεών μας. Πόσα, όμως, από αυτά τελικά υλοποιούνται; Πώς μπορούμε να δώσουμε πνοή σε όσα με τόσο ενθουσιασμό σχεδιάζουμε για φέτος; Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους η αισθητική πλαστική χειρουργική μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους του νέου έτους…αρκεί να μην την αντιμετωπίσουμε ως «όχημα» για την επίτευξη κάποιου σκοπού αλλά ως το έναυσμα για μια θετικότερη εξέλιξη στη ζωή μας!

   Περισσότερο χαμόγελο

  Ένα χαμόγελο μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο απ’ό,τι συνειδητοποιείς, αφού εκπέμπει αυτοπεποίθηση, ανοιχτότητα και φιλικότητα. Όταν οι άλλοι σε βλέπουν να χαμογελάς νιώθουν πιο άνετα να σου μιλήσουν, να ακούσουν αυτά που θέλεις να τους πεις ή και να συνεργαστούν μαζί σου. Αντλώντας θετικά συναισθήματα από το αισθητικά βελτιωμένο σώμα σου είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσεις κάθε μέρα τον κόσμο με ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο!

   Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια

   Με την αισθητική πλαστική χειρουργική μπορείς να απαλλαγείς από σημάδια γήρανσης (rejuvenation με επεμβάσεις όπως η βλεφαροπλαστική, το facelift) ή να τροποποιήσεις ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά (beautification με κορυφαία επέμβαση τη ρινοπλαστική) ώστε να αισθάνεσαι πιο άνετα να αλληλεπιδράσεις με τους γύρω σου και να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου. Και όταν «βγαίνεις από τη ζώνη ασφαλείας» πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις, κάνοντας γνωριμίες και κοινωνικές επαφές με φίλους και συνεργάτες, σου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους της νέας χρονιάς.

   Ελκυστικότερη παρουσίαση του εαυτού

   Μια επιτυχημένη αισθητική επέμβαση θα αλλάξει προς το καλύτερο τον τρόπο που ντύνεσαι, που μακιγιάρεσαι, που μιλάς και γενικότερα εκφράζεσαι μέσω του σώματός σου στην καθημερινότητα. Μπορεί, επίσης, να λειτουργήσει για σένα ως ευκαιρία να αξιοποιήσεις και άλλα σου χαρίσματα, δεξιότητες, προσόντα ώστε σε συνδυασμό με το αισθητικό σου αποτέλεσμα να αναδείξεις τη μοναδικότητά σου και να επικοινωνήσεις τα μηνύματα που επιθυμείς για τον εαυτό σου.

   Βελτιωμένη υγεία

   Η αισθητική πλαστική χειρουργική –όταν υπηρετείται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό- όχι μόνο βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση αλλά έχει, επίσης, πρόσθετα ιατρικά οφέλη για όσους την επιλέγουν. Η πλαστική σώματος μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, η πλαστική στήθους και πολλές άλλες δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις συμβάλλουν…πέρα από την εικόνα…στην καλύτερη υγεία, που αποτελεί το καλύτερο «εφόδιο» για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της καθημερινότητας και να κατακτήσεις τους στόχους σου.

   Νέα προοπτική για τη ζωή

new year 2024 blog2   Στόχος κάθε αισθητικής επέμβασης είναι το άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, που θα βελτιώσει όλες τις πτυχές της καθημερινής σου ζωής. Για παράδειγμα, ίσως προσπαθείς πολύ καιρό να αντιμετωπίσεις το τοπικό λίπος και τη χαλάρωση στην κοιλιά και ανεξάρτητα από το πόσο τρως ή γυμνάζεσαι η προβληματική περιοχή αντιστέκεται. Αντί να νιώθεις απογοητευμένος/η, με τη λιποκοιλιοπλαστική μπορείς να δώσεις οριστική λύση στο πρόβλημα ανώδυνα και με σύντομο χρόνο ανάρρωσης. Χωρίς να εστιάζεις στα σημεία του σώματος ή του προσώπου που σου προκαλούν δυσαρέσκεια και να αναλώνεσαι σε τεχνικές απόκρυψης, μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά το χρόνο σου και να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με την εξέλιξή σου.

   Κίνητρο για αλλαγή του τρόπου ζωής

   Μετά την πραγματοποίηση μιας αισθητικής επέμβασης οι περισσότεροι αποκτούν το κίνητρο να αλλάξουν τελείως τον τρόπο ζωής τους. «Τίποτα δεν πετυχαίνει όσο η  επιτυχία» (“nothing succeeds like success”) είναι μια φράση που ταιριάζει στην αισθητική πλαστική χειρουργική. Όταν αισθανόμαστε καλά και ξέρουμε ότι δείχνουμε καλά τείνουμε να συνεχίσουμε τον υγιεινό τρόπο ζωής και να διατηρήσουμε τη θετική εικόνα σώματος και την αυτό-εκτίμηση. Πέρα από την αναγκαιότητα για τη συντήρηση της βελτιωμένης εξωτερικής εμφάνισης (όπως π.χ. για να αποφύγεις μια μεγάλη αύξηση βάρους που θα μπορούσε να καταστρέψει το αποτέλεσμα μιας λιποαναρρόφησης) μια επιτυχημένη αισθητική επέμβαση θα σε κάνει να νιώσεις τον δραστήριο τρόπο ζωής ως συνειδητή επιλογή, επειδή αληθινά απολαμβάνεις ένα σώμα σε καλή φυσική κατάσταση με υψηλά επίπεδα ευεξίας.

   Κάνοντας –σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό σου- τις ιδανικές επιλογές για τον εαυτό σου μπορείς να κάνεις την αισθητική πλαστική χειρουργική «σύμμαχο» στους στόχους της νέας χρονιάς, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη της επέμβασής σου!

Search