σημαια

βλαστοκύτταρα, μπότοξ και υαλουρονικό για νεανικό πρόσωπο

Γυρνώντας το χρόνο πίσω

extra_toc

 Βλαστοκύτταρα, μπότοξ και υαλουρονικό οξύ vs γήρανσης προσώπου

  Βλαστοκύτταρα 

 Το «αστέρι» των μη επεμβατικών μεθόδων. Ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής αποτελεί η επαναστατική μέθοδος των βλαστοκυττάρων, μια μέθοδος που μπορεί και μας ξαναδίνει πίσω χρόνια, εύκολα, ανώδυνα και με μεγάλη διάρκεια. Χάρη σε αυτήν, αποχαιρετούμε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και τις λεπτές ρυτίδες, ενώ η επιδερμίδα του προσώπου μας αναζωογονείται ουσιαστικά, από μέσα προς τα έξω. Αποκτούμε φρεσκάδα, λάμψη και αυτοπεποίθηση, ενώ το σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 3 χρόνια.

  Botox

  Η χρήση του έχει 50πλασιαστεί την τελευταία δεκαετία και αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των μη επεμβατικών εφαρμογών, ειδικά από την ηλικία των 35 ετών και πάνω. Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος αναζωογόνησης που περιλαμβάνει την έγχυση του φαρμάκου της βοτουλινικής τοξίνης στο δέρμα για να χαλαρώσουν οι μύες και να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ειδικά οι οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, οι κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στο γνωστό "πόδι της χήνας" στο έξω μέρος των ματιών αλλά και στο λαιμό για τις πιο μεγάλες ηλικίες. Η εφαρμογή του είναι σύντομη και ανώδυνη, με σχετικά μικρό κόστος. Η μόνη προσοχή που συνιστάται είναι να έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά καλής ποιότητας και όχι υποκατάστατα αμφιβόλου ποιότητας.


  Μεσοθεραπεία με μικροενέσεις υαλουρονικού οξέως

 Πρόκειται για ειδικά σκευάσματα υαλουρονικού οξέως που εγχύονται σε μικροσταγόνες  ανώδυνα στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Αποτελούν έναν εύκολο και άνετο τρόπο να πετύχουμε άμεσα αποτελέσματα για ένα νεότερο πρόσωπο. Η λύση αυτή παρέχει μια ομαλότερη επιφάνεια δέρματος γεμίζοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, προσδίδεται σύσφιξη και ελαστικότητα στο δέρμα. 

Search