σημαια

συνδυασμός πλαστικών επεμβάσεων

Εσύ ξέρεις τις συνδυαστικές επεμβάσεις;

extra_toc

  Όλο και περισσότεροι αναζητούν κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση και πλαστική στήθους στον ίδιο χρόνο

    Πιθανόν να έχετε ακούσει για το Mommy Makeover – μια τηλεοπτική σειρά αισθητικών επεμβάσεων με σκοπό να βοηθήσει τις μαμάδες να επανακτήσουν τη σιλουέτα τους. Επίσης, μπορεί να  έχετε αναρωτηθεί πόσο πρακτικό είναι να υποβληθείτε ταυτόχρονα σε αυξητική στήθουςλιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική. Παρόλο που αποτελεί μια προσωπική απόφαση και επιλογή του κάθε ατόμου, πολλοί πλαστικοί χειρουργοί έχουν συμπεράνει ότι ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» πραγματικά αποδίδει για πολλές γυναίκες. 


     Mommy Makeover
     Όπως εξήγησε συνάδελφος από την Καλιφόρνια, τα τελευταία χρόνια το ιατρείο του γνώρισε σημαντική  αύξηση στον αριθμό των γυναικών που ζητούν αυτόν τον τύπο επέμβασης : «Τα άτομα είναι πλέον πιο πρόθυμα να επενδύσουν σε ένα πιο εκτεταμένο χειρουργείο». Στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση  έχει μακροπρόθεσμα πολλαπλά οφέλη. Συνδυάζοντας επεμβάσεις και «βγάζοντας τες από τη μέση»  την ίδια χρονική στιγμή, τα άτομα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, χρόνο και να γλιτώσουν ψυχική επιβάρυνση, καθώς τα ανεπιθύμητα «σημάδια» της γέννας αντιμετωπίζονται γρήγορα. Η υποβολή σε μία μόνο επέμβαση για την ταυτόχρονη αντιμετώπιση των προβληματικών περιοχών σημαίνει λιγότερες νοσοκομειακές επισκέψεις και πιο σύντομη περίοδο ανάρρωσης, καθώς η εξέλιξη του ιατρικού τομέα έχει συνεισφέρει στη βελτιστοποίηση της θεραπείας και της ανάρρωσης.


     Άλλοι δημοφιλείς συνδυασμοί επεμβάσεων
   Εκτός όμως από την αύξηση της  ζήτησης των επεμβάσεων τύπου Mommy Makeover, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί επεμβάσεων επίσης δημοφιλείς και όχι μόνο μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ο αριθμός των ανδρών που υποβάλλονται σε αισθητικές επεμβάσεις αυξήθηκε εκπληκτικά  τα τελευταία 15 χρόνια. Μερικοί από τους πιο συχνούς συνδυασμούς είναι  αυτός της κοιλιοπλαστικής και της λιποαναρρόφησης, η αναζωογόνηση προσώπου, η οποία μπορεί να αποτελείται από περισσότερες από μία επεμβάσεις στο πρόσωπο (βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ κ.ά.), και οι επεμβάσεις περιγράμματος του σώματος - που μπορούν να συνδυάζουν παρέμβαση στα χέρια, το πηγούνι, τους γοφούς ή τα πόδια.

Search