σημαια

facelift με υαλουρονικό οξύ

Facelift χωρίς νυστέρι με υαλουρονικό οξύ σε 10 σημεία

extra_toc

  Λίφτινγκ προσώπου με το πιο δοκιμασμένο ενέσιμο υλικό, το υαλουρονικό

  Η ανάγκη για λίφτινγκ προσώπου, όταν ξεπερνιέται κάποιο στάδιο- μετά από το οποίο υπάρχει έντονη χαλάρωση του δέρματος, με συνοδό απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας- είναι αναπόφευκτη. Συχνά, βέβαια, τα σύγχρονα άτομα καθυστερούν αυτή τη μη αναστρέψιμη έλευση των σημαδιών του χρόνου, αφού περιποιούνται περισσότερο το δέρμα τους (με κρέμες, αντηλιακά και γενικά προϊόντα περιποίησης). Σε αυτό το διάστημα, προκειμένου να κάνουμε μικρές παρεμβάσεις αλλά με θεαματικά αποτελέσματα έχουμε τη δυνατότητα με τη χρήση υαλουρονικού οξέος –δηλαδή με μόνο «όπλο» τη βελόνα- να πετύχουμε ένα full facelift.

   «Προσωπικά» σημεία «κλειδιά» εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος

   Με την τεχνική αυτή -με απολύτως ανώδυνο τρόπο- μπορούμε να βελτιώσουμε τόσο τα σημάδια της αφυδάτωσης όσο και τα σημάδια της πτώσης του δέρματος του προσώπου και πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζονται: οι οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, η πτώση των φρυδιών και ενδεχομένως τα «βαθουλωμένα» μάτια, η αύλακα ανάμεσα στα μάτια και στα μάγουλα, η πτώση και ατροφία των ζυγωματικών, οι ρινοπαρειακές πτυχές, η γωνία του στόματος και η ρυτίδα της «μαριονέτας» ή της «θλίψης», τα «πεσμένα» χείλια που «μαρτυρούν» την ηλικία και πάνω απ’όλα το προγούλι που στενοχωρεί και τα δύο φύλα γιατί τους χαλά το περίγραμμα της κάτω γνάθου.

  Σε όλες τις παραπάνω περιοχές του προσώπου γίνεται -με τη χρήση της πιο λεπτής βελόνας- έγχυση ασφαλούς τύπου υαλουρονικού οξέος καινούριας τεχνολογίας, που δεν δημιουργεί ιδιαίτερα οιδήματα και πρηξίματα. Η διαδικασία αυτή, παρόλο που δεν έχει πόνο, πραγματοποιείται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας, ενώ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

   Ασφάλεια-εξατομίκευση-φυσικότητα-διάρκεια

  Η επιλογή των περιοχών της έγχυσης αλλά και το βάθος, στο οποίο θα φτάσει το υαλουρονικό οξύ, ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Επειδή, λοιπόν, η έγχυση είναι πλήρως εξατομικευμένη, ο μόνος ο οποίος γνωρίζει σε βάθος την ανατομία του προσώπου και παρέχει τα εχέγγυα, για μια ασφαλή και άρτια εφαρμογή, είναι ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός. Έτσι αποφεύγονται επιπλοκές, όπως π.χ. αιματώματα που προκύπτουν από άγνοια της πορείας κάποιων αγγείων ή η στιγματισμένη εικόνα που παραπέμπει στα χείλη της «πάπιας», τα οποία γίνονται αντιληπτά από κακή εφαρμογή στην περιοχή των χειλιών. Επομένως, επιτυχημένη θεωρείται η εφαρμογή που προάγει το φυσικό και εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας –και όχι αλλοιώνοντας με «παραγεμισμένο» ή «τυποποιημένο» τρόπο- τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά, δηλαδή την ταυτότητα του προσώπου μας. Εξάλλου, και η φιλοσοφία μας παραπέμπει στο «the less is more», δηλαδή είναι προτιμότερο να γίνει μια δεύτερη συνεδρία, σε περίπτωση εναπομείνασας ατέλειας, παρά η υπερβολή που θα χρειαστεί διόρθωση με αντίδοτα.

  Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η διάρκεια του αισθητικού αποτελέσματος, το οποίο διατηρείται ακόμα και πάνω από ένα χρόνο. Τη μεγάλη αυτή διάρκεια δεν την εξασφαλίζουν ούτε νέες διαφημιζόμενες τεχνικές, όπως π.χ. τα νήματα, τα οποία, επιπλέον, δεν έχουν περάσει ακόμα το τεστ του χρόνου, σε αντίθεση με το υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι ένα δοκιμασμένο ενέσιμο υλικό που προσφέρει ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

   Κερδίστε, λοιπόν, όλα τα οφέλη του λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι!

Search