σημαια

λιπογλυπτική

Λιπογλυπτική: καλλίγραμμο σώμα χωρίς σημάδια

extra_toc

   Γνωρίστε τα οφέλη της λιπογλυπτικής

   Είστε κοντά στο σωματικό βάρος σας και σας απασχολεί το περιττό λίπος που αντιστέκεται στη δίαιτα και τη γυμναστική; Δείτε τι έχετε να κερδίσετε επιλέγοντας τη λιπογλυπτική:

  1. Πέρα από τη λιποαναρρόφηση

  Η λιπογλυπτική αφαιρεί το λίπος από σημεία του σώματος, στα οποία είναι ανεπιθύμητο και το εγχύει σε άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζονται «γέμισμα», τονίζοντάς τες και βελτιστοποιώντας τις καμπύλες (π.χ. στο στήθος, στις γάμπες, στους γοφούς, στους γλουτούς). Πραγματοποιείται, δηλαδή, μεταφορά του λίπους από σημεία του σώματος, στα οποία υπάρχει περίσσεια, σε άλλο ή άλλα, όπου υπάρχει έλλειμμα. 

  2. Επαναπροσδιορισμός του περιγράμματος του σώματος

  Με τη διαδικασία της λιπογλυπτικής πραγματοποιούνται, αναίμακτα, πολλές αισθητικές βελτιώσεις ταυτόχρονα και επιτυγχάνεται πλήρης αναδιαμόρφωση του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελκυστικότερο περίγραμμα και μια συνολικά βελτιωμένη εικόνα σώματος. Επιπρόσθετα, η λιπογλυπτική μπορεί να συνδυαστεί με high definition κοιλιοπλαστική για την ανάδειξη του συστήματος των ορθών κοιλιακών (six pack), προσφέροντας νεανική εικόνα, υγιή και γυμνασμένη όψη.

  3. Το «πολύτιμο» λίπος

  Χάρη στη λιπογλυπτική το λίπος που αφαιρείται από τον οργανισμό σας αξιοποιείται πλήρως και δεν καταστρέφεται, όπως συμβαίνει π.χ. στη λιποαναρρόφηση με λέιζερ. Έτσι, το ίδιο σας το σώμα αναδεικνύεται στον καλύτερο «σύμμαχό» σας για την επίτευξη μιας ομορφότερης εικόνας.

  4. Εξ-ασφαλισμένη ομορφιά

  Το υλικό που εγχύεται κάτω από το δέρμα παρέχει πλήρη ασφάλεια, αφού δεν είναι ξένο προς τον οργανισμό αλλά δικό σας και γι’αυτό αποκλείονται οι αλλεργικές αντιδράσεις –με την προϋπόθεση, βέβαια, η επέμβαση να πραγματοποιείται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

  5. Αναισθησία ανάλογη του προβλήματος

  Σε περιορισμένου βαθμού αισθητικά προβλήματα -όπου ο όγκος του λίπους που θα αφαιρεθεί και θα μεταφερθεί είναι μικρός- η λιπογλυπτική μπορεί να πραγματοποιηθεί και με μέθη ή τοπική αναισθησία.

  6. Εξειδικευμένη τεχνική

  Η τεχνική με τις μικροκάνουλες νέας τεχνολογίας κάνει τη λιπογλυπτική λιγότερο επεμβατική, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα –αφού προσφέρει τη δυνατότητα ακρίβειας και οι οπές που πραγματοποιούνται στο δέρμα είναι μικροσκοπικές, με αποτέλεσμα οι ουλές να είναι αδιόρατες- και γρηγορότερη επιστροφή στην καθημερινότητα.  

  7. Βελτίωση της κυτταρίτιδας

  Η λιπογλυπτική μπορεί να βελτιώσει αισθητά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, αφαιρώντας ή προσθέτοντας το απαραίτητο λίπος και αποκολλώντας την καθηλωμένη επιδερμίδα που δημιουργεί την εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού.

  8. Επιστροφή στη νεότητα

  Η λιπογλυπτική στο πρόσωπο απαλύνει σημάδια γήρανσης, με αισθητικό αποτέλεσμα διαρκείας. Αφενός με μικρή λιποαναρρόφηση μπορούν να αφαιρεθούν επίμονα φουσκωματάκια σε κάποια σημεία και αφετέρου η έγχυση του λίπους σε άλλα σημεία (micro fat grafting), όπως  τα ζυγωματικά, οι ρινοπαρειακές αύλακες, τα χείλη, τα βλέφαρα, το σώμα της κάτω γνάθου και ο τράχηλος, προσφέρει καλύτερη διαμόρφωση και συνολική βελτίωση του προσώπου. Επιπλέον, από το ληφθέν λίπος μπορούν με ειδική επεξεργασία να χρησιμοποιηθούν τα δικά μας βλαστοκύτταρα, που αποτελούν το καλύτερο αναγεννητικό υλικό από όλες τις υφιστάμενες τεχνικές (nano fat grafting).

  9. Καλύτερη καθημερινότητα

  Ένα καινούριο περίγραμμα σώματος και ένα ανανεωμένο πρόσωπο δημιουργούν μια θεαματική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση και βελτιώνουν εντυπωσιακά τη ζωή των υποβληθέντων. Παρουσιάζουν αποτελεσματικότερα τον εαυτό τους (στο οποίο συμβάλλει και η καλύτερη εφαρμογή των ρούχων και οι περισσότερες επιλογές στο ντύσιμο που διαθέτουν πλέον), μεταφέροντας τα μηνύματα που οι ίδιοι επιθυμούν με τη γλώσσα του σώματος και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Νιώθουν άνεση και ανακτούν τον αυθορμητισμό τους, εκφράζονται καλύτερα στις σχέσεις τους και βιώνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απολαμβάνουν περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές τους επαφές και αποκτούν διάθεση για δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι και οι ανάλογες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

  10. Η δική σας υπευθυνότητα

  Τα αισθητικά αποτελέσματα της λιπογλυπτικής είναι μακροχρόνια ή και μόνιμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρείτε το σωματικό σας βάρος σταθερό και θα υιοθετήσετε υγιεινό τρόπο ζωής (διατροφή, άσκηση, κλπ.).

Search