damagas.com

Edit Content

Αισθητικές επεμβάσεις που «ανταμείβουν» τους υποβληθέντες στην παραλία

Καλοκαιρινές διακοπές με…σώμα παραλίας

Το επιτυχημένο αποτέλεσμα της αισθητικής χειρουργικής αποτελεί, διαχρονικά, πηγή ανανέωσης, θετικών συναισθημάτων και ευεξίας. Ιδιαίτερα, όμως, το καλοκαίρι, που το σώμα βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένο στο φως, η μετεγχειρητική ικανοποίηση των υποβληθέντων σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αγγίζει το 100%. Ποιες είναι αυτές και πώς αλλάζουν την καλοκαιρινή καθημερινότητά τους;    

   Οι επεμβάσεις με τη μεγαλύτερη μετεγχειρητική ικανοποίηση το καλοκαίρι

   Η λιποαναρρόφηση βρίσκεται στην κορυφή των επεμβάσεων που συνδέονται με πολύ υψηλά επίπεδα μετεγχειρητικής ευχαρίστησης, αφού η τεχνική υψηλής ευκρίνειας Vibrasat Pro αντιμετωπίζει αποτελεσματικά μικρές ή και μεγαλύτερες εναποθέσεις λίπους, στις οποίες δεν έδινε ως τώρα λύση η δίαιτα, η γυμναστική και οι άλλες διαθέσιμες τεχνικές λιποαναρρόφησης. Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με 4D λιπογλυπτική μπορούμε να αποκτήσουμε σώμα…κοντά στις προσδοκίες μας, αφού με την αξιοποίηση του αφαιρεθέντος λίπους επιτυγχάνεται η σμίλευση και πλήρης επαναδιαμόρφωση της σιλουέτας.

   Στο προσκήνιο τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες έρχονται και τα αποτελέσματα των επεμβάσεων πλαστικής στήθους, με τις οποίες το μικρό μέγεθος ή το μη κανονικό σχήμα (π.χ. σωληνωειδές, ανισομαστία) των γυναικείων μαστών και οι υπερτροφικοί ανδρικοί μαστοί γίνονται εύκολα και με ασφάλεια παρελθόν. Χάρη στην τεχνική αυξητικής dual plane κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στήθος απόλυτα φυσικό και ταιριαστό στο σωματότυπό της, ενώ η λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro σε συνδυασμό με την αφαίρεση της περίσσειας του μαζικού αδένα είναι πλέον ο ιδανικός τρόπος για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας χωρίς πόνο και σημάδια.

   Παρά το γεγονός ότι η λιποκοιλιοπλαστική απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο ανάρρωσης «αποζημιώνει» πλήρως τους υποβληθέντες, γιατί επιφέρει όχι μόνο θεαματικές αλλαγές στην εικόνα του σώματος -επαναφέροντας απόλυτα τη νεανικότητα και το ελκυστικό περίγραμμά του- αλλά και εντυπωσιακή βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής τους.

   Εμπειρίες…από την παραλία

   Στη μετεγχειρητική μας επικοινωνία οι υποβληθέντες μου μεταφέρουν πώς βιώνουν τις αλλαγές στο σώμα τους και ποια είναι τα σημαντικότερα καλοκαιρινά οφέλη που νιώθουν ότι τους πρόσφερε η επέμβασή τους.

  • Απολαμβάνουν την κολύμβηση, τα θαλάσσια σπορ, τον αθλητισμό και γενικά όλες τις δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεται η αποκάλυψη του σώματος –τολμούν ακόμα και δραστηριότητες που επιθυμούσαν αλλά απέφευγαν ή δυσκολεύονταν στο παρελθόν λόγω του αισθητικού τους προβλήματος.
  • Αξιοποιούν τις επιλογές παρουσίασης του εαυτού που έχουν πλέον στη διάθεσή τους χωρίς δυσκολίες και περιορισμούς στις επιθυμητές εμφανίσεις. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι φορούν πλέον το μαγιό της αρεσκείας τους, απαλλαγμένοι από τεχνικές απόκρυψης των ατελειών τους.
  • Βασιζόμενοι στο επιτυχημένο αποτέλεσμα που τους χάρισε η επέμβασή τους αποκτούν τη δύναμη της εκφραστικότητας και αξιοποιούν και τη «γλώσσα του σώματος», δηλαδή τις πληροφορίες που μεταδίδει το σώμα μέσω των κινήσεων, της στάσης του σώματος, της έκφρασης του προσώπου, εκπέμποντας τα μηνύματα που θέλουν για τον εαυτό τους.
  • Η άνεση με το σώμα τους, η ανάκτηση του αυθορμητισμού και η τόνωση της αυτοπεποίθησης που κερδίζουν λειτουργεί θετικά και για τις σχέσεις τους. Ξεπερνούν την αμηχανία, το άγχος, τη συστολή στις προσωπικές τους στιγμές και είτε βελτιώνεται η σχέση τους με το/τη σύντροφό τους είτε γίνεται πιο εύκολο γι’αυτούς να κάνουν νέες γνωριμίες και να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν στην προσωπική τους ζωή.
  • Αποτυπώνουν τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, «άφοβα», σε φωτογραφίες και τις μοιράζονται με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

   Με μεγάλη μου χαρά ως πλαστικός χειρουργός διαπιστώνω ότι το καλοκαίρι δίνει στους υποβληθέντες το κίνητρο να «πάνε παραπέρα» το αισθητικό αποτέλεσμα που τους χάρισε η αισθητική χειρουργική, βελτιστοποιώντας το…ώστε να διατηρήσουν το σώμα των ονείρων τους και την ποιοτικότερη καθημερινότητα για μια ζωή…όχι μόνο για την παραλία!