damagas.com

Edit Content

Δέκα κορυφαία οφέλη της laser αποτρίχωσης

 Δέκα λόγοι για να επιλέξεις Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U

Γιατί να επιλέξεις laser αποτρίχωσης και όχι άλλες μεθόδους αποτρίχωσης; Ακολουθούν δέκα λόγοι για να ξεκινήσεις άμεσα laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και ποιοτική!

Μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Σε αντίθεση με τις προσωρινές λύσεις αποτρίχωσης, η laser αποτρίχωση αποτελεί τη μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο οριστικής απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μέσω της μόνιμης καταστροφής του θύλακα της τρίχας. Πιο συγκεκριμένα, το laser εκπέμπει δέσμη εστιασμένου, μονοχρωματικού φωτός στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Από τη στιγμή που ο θύλακας καταστραφεί, παύει να παράγει νέες τρίχες. Η λήψη φαρμάκων, η κληρονομικότητα και οι ορμόνες είναι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον αριθμό των συνεδριών αποτρίχωσης, που θα απαιτηθούν για το τέλειο αποτέλεσμα.

Εφαρμογή σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος

Με εξαίρεση τις βλεφαρίδες η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος με τριχοφυΐα. Είναι ιδανική για την πλάτη και την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι που είναι δύσκολο να αποτριχωθούν με ξυράφι και επώδυνο με την εφαρμογή κεριού. Χάρη στην ακρίβεια στη στόχευση και την ευελιξία του τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ακόμα και οι δυσκολότερες περιπτώσεις ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας

Η laser αποτρίχωση όχι μόνο απομακρύνει οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αλλά βελτιώνει, επιπλέον, τη συνολική υφή και εμφάνιση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την λεία, απαλή, ομοιόμορφη. Ακόμα και οι τρίχες που ξαναβγαίνουν στο ενδιάμεσο των συνεδριών είναι λιγότερες και αποδυναμωμένες μέχρι την οριστική εξάλειψή τους.

Ιατρικά οφέλη

Εκτός από τα αισθητικά οφέλη, η αποτρίχωση με laser προσφέρει και ιατρικά πλεονεκτήματα, αφού χαρίζει υγιές και καθαρό δέρμα. Απαλλάσσει γυναίκες και άνδρες από ερεθισμούς, θυλακίτιδες (φλεγμονή γύρω από τρίχες λόγω του εγκλωβισμού τους μέσα στο δέρμα), ευρυαγγείες (που προκαλούν το ξυράφι και το κερί) αλλά και δερματίτιδες (που είναι μια συχνή παρενέργεια των αποτριχωτικών κρεμών).

   Καταπολέμηση της κακοσμίας του σώματος

Στις τρίχες παγιδεύονται ιδρώτας και βακτήρια, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον ανάπτυξης οσμών. Πολλά άτομα αναφέρουν μείωση της δυσάρεστης οσμής του σώματός τους μετά την καταστροφή των τριχοθυλακίων, που επιφέρει η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U.

Μέγιστη ασφάλεια

Το GentleLase Pro-U του οίκου Candela είναι εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA). Η προηγμένη τεχνολογία του σε συνδυασμό με τον ιατρικό έλεγχο των περιοχών εφαρμογής και την αποτρίχωση βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων –που εξατομικεύονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του- προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πιο ανώδυνη διαδικασία από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης

Σε αντίθεση με τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης, που μπορεί να προκαλέσουν πόνο, ερεθισμούς ή ακόμα και φλεγμονές, η laser αποτρίχωση αποτελεί μια εύκολη, άνετη και ανώδυνη διαδικασία, χωρίς τραυματισμούς και σημάδια. Χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης (Air Cooling και Cryogen based Dynamic Cooling), που διαθέτει το laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U, εγγυάται ακόμα πιο ανώδυνη αποτρίχωση, αφού ελαχιστοποιείται το αίσθημα καύσου και εξασφαλίζεται η απουσία πόνου, ενώ δίνεται η δυνατότητα χρήσης υψηλότερων ποσών ενέργειας για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της κάθε συνεδρίας.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Επιλέγοντας laser αποτρίχωσης παύεις, πλέον, να ανησυχείς για ξόδεμα χρημάτων σε ξανθυντικές κρέμες, τζελ ξυρίσματος, αποτριχωτικές κρέμες και συσκευές, κεριά αποτρίχωσης ή οποιαδήποτε άλλη προσωρινή μέθοδο αποτρίχωσης. Το άμεσο κόστος λόγω των επαναληπτικών συνεδριών μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά η μονιμότητα του αποτελέσματος αναδεικνύει, μακροπρόθεσμα, το λέιζερ αποτρίχωσης στην πιο οικονομική μέθοδο αποτρίχωσης.

Εξοικονόμηση χρόνου

Χωρίς την ανάγκη της συνεχούς έρευνας για αποτριχωτικά προϊόντα και της συχνής επανάληψης των προσωρινών λύσεων απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, μπορείς να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητα, αφιερώνοντας χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Επιπλέον, η απελευθέρωση μεγάλης διαμέτρου δέσμης (1.5 mm – 24 mm), η μεταβλητή διάρκεια παλμού και ο εξαιρετικά μικρός χρόνος που εκτελείται ο κάθε παλμός του laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U (έως και 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου) πολλαπλασιάζουν την ταχύτητα εφαρμογής και κάνουν εξαιρετικά γρήγορες τις συνεδρίες αποτρίχωσης.

Βελτιωμένη ποιότητα ζωής

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα της laser αποτρίχωσης σε συνδυασμό με τις ξένοιαστες διακοπές που απολαμβάνεις απαλλαγμένος/η από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, την ελευθερία να κάνεις τις αγαπημένες σου ενδυματολογικές επιλογές, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την αποτελεσματικότερη παρουσίαση του εαυτού συμβάλλουν σε ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής.