damagas.com

Edit Content

Υπάρχει χρόνος να αποκτήσεις το “σώμα της παραλίας”;

Απολαύστε τις διακοπές με νέα εικόνα σώματος

Τους καλοκαιρινούς μήνες, που το σώμα μας αποκαλύπτεται και εκτίθεται περισσότερες ώρες στο φως, μεγαλώνει και η ανασφάλεια για τις ατέλειες της εξωτερικής μας εμφάνισης. Υπάρχει, όμως, ακόμα χρόνος για να αποκτήσετε το «σώμα της παραλίας» αυτό το καλοκαίρι! Αν επιθυμείτε καλλίγραμμο σώμα, επίπεδη κοιλιά, ομορφότερο στήθος ή τονισμένους μύες πριν βγείτε στην παραλία, υπάρχουν «έξυπνες» στρατηγικές και επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με γρήγορη ανάρρωση που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη φόρμα σας το συντομότερο δυνατόν:

   Μεγιστοποιήστε το μεταβολισμό σας

   Αν επιθυμείτε να χάσετε μερικά κιλά πριν τον Ιούλιο, τότε πρέπει να εστιάσετε στο μεταβολισμό σας. Αν αθλείστε τακτικά, προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα γεύματά σας πριν ή μετά την άσκηση. Φροντίστε, επίσης, να πίνετε νερό και να τρώτε τα μεγαλύτερα γεύματα νωρίτερα μέσα στη μέρα και όχι αργά το βράδυ.

   Αυξήστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας

   Είναι σημαντικό να εντατικοποιήσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, αφού την περίοδο του καλοκαιριού περνάτε περισσότερη ώρα σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιείτε αντηλιακό για να προστατευτείτε από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και ενυδατική κρέμα για να αποτρέψετε το σχηματισμό ρυτίδων. Μπορείτε, επίσης, να καταπολεμήσετε τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και λεπτές γραμμές του προσώπου επιλέγοντας τη λύση της βοτουλινικής τοξίνης ή την πρωτοποριακή μέθοδο της μεσοθεραπείας με βλαστοκύτταρα, που εκτός από άμεσα αισθητικά αποτελέσματα θα σας εξασφαλίσει και τη μεγαλύτερη χρονική διάρκειά τους.

   Δεν είναι πολύ αργά για αισθητική πλαστική χειρουργική

  Οι καλοκαιρινοί μήνες στη χώρα μας διαρκούν πολύ! Αν επιθυμείτε να αποκαλύψετε μια νέα εμφάνιση στην παραλία προλαβαίνετε να πραγματοποιήσετε μια αισθητική επέμβαση, βελτιώνοντας το σώμα σας. Πολλές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, όπως  η αυξητική στήθους, η επέμβαση κατά της γυναικομαστίας, η λιποαναρρόφηση, η λιπογλυπτική, η ωτοπλαστική, το facelift χωρίς νυστέρι με υαλουρονικό οξύ, έχουν από καθόλου έως σύντομη περίοδο ανάρρωσης και επιτρέπουν τη γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητές σας. Υπάρχει χρόνος ακόμα και για κοιλιοπλαστική, αφού οι ουλές καλύπτονται από το μαγιό –ειδικά αν εφαρμοστεί η τεχνική της λιποκοιλιοπλαστικής, όπου οι χειρουργικοί χειρισμοί είναι λιγότεροι, κάνοντας ακόμα πιο σύντομη την ανάρρωση. Επίσης, λίγο πριν το καλοκαίρι, η βελτίωση της κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία και η τοπική εξάλειψη λίγου παραπανίσιου λίπους με τη λιπόλυση, μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα.

   Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα το περιθώριο για να απολαύσετε το ζεστό καιρό και τις διακοπές σας με μια καινούρια εικόνα του εαυτού σας αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις έχοντας κερδίσει ένα μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα!