damagas.com

Edit Content

Μετά το καλοκαίρι…επιλέγουμε την ιδανική μεσοθεραπεία για το δέρμα μας

Είδη μεσοθεραπείας με αξιόπιστα αποτελέσματα

Η μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο δημοφιλή μη επεμβατική μέθοδο ενυδάτωσης του δέρματος αλλά και την ιδανική επιλογή αναζωογόνησης σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο στόχος είναι το μεσόδερμα ή χόριο και η αναπλήρωση των χαμένων συστατικών θρέψης του, ωστόσο η τεχνική, με την οποία θα επιτευχθεί, μπορεί να διαφέρει, αφού πρόκειται για μια από τις πιο ευέλικτες θεραπείες ομορφιάς.

Ακολουθούν τα είδη της μεσοθεραπείας που προσφέρουν τα πιο αξιόπιστα αισθητικά αποτελέσματα, με την επιλογή του πλαστικού χειρουργού να είναι σημαντική όχι μόνο για την αρτιότητα της εφαρμογής αλλά και τη διασφάλιση της «πολύτιμης» εξατομίκευσης.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία εγχύεται σε επιλεγμένα σημεία του προσώπου με πολλαπλές μικροενέσεις –που πραγματοποιούνται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας- ευεργετικό διάλυμα ουσιών, που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Χάρη στη δυνατότητα της τεχνικής να εφαρμοστεί με ακρίβεια η ποσότητα του υλικού που χρειάζεται εξαλείφονται τα προβλήματα της αφυδάτωσης και αντιστρέφονται οι οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα του δέρματος. Έτσι αντιμετωπίζονται καταστάσεις, όπως η θαμπάδα, η ανελαστικότητα του δέρματος, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο μηχανισμός κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την επαναφορά της λάμψης και της νεανικής όψης της επιδερμίδας.

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία Dermapen 4

Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αντί για βελόνα χρησιμοποιείται η συσκευή Dermapen 4. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς που διαθέτει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι εκτός από την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος και τη διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων αντιμετωπίζει πανάδες, κηλίδες και άλλες δερματικές δυσχρωμίες που προκλήθηκαν από την αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Η γρήγορη –έως και 1920 νυγμοί το δευτερόλεπτο- ομοιόμορφη και κατακόρυφη εφαρμογή του Dermapen 4 μεταφέρει βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά –συμβάλλοντας στην επιτυχημένη απορρόφησή τους- ενώ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα

Σε περιπτώσεις δέρματος με εκτεταμένα προβλήματα (σοβαρή αφυδάτωση, ατροφία του λίπους κ.ά.) αντί για μεσοθεραπεία με έτοιμα σκευάσματα εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα από το δικό μας λίπος (αυτόλογο). Ο πλαστικός χειρουργός αναρροφά λίπος από περιοχές του σώματος, όπου είναι ανεπιθύμητο και, ύστερα από ειδική επεξεργασία, εγχύει κάτω από την επιδερμίδα το υγροποιημένο διάλυμα, που είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα. Πρόκειται για τη μοναδική ελάχιστα επεμβατική τεχνική που ανανεώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα.

Bio nutri lift

Μια ακόμα αποτελεσματική επιλογή μεσοθεραπείας για μεγαλύτερες ηλικίες και πιο ταλαιπωρημένες επιδερμίδες είναι το bio nutri lift, που προσφέρει ολιστική αναζωογόνηση προσώπου χάρη στο συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και του NCTF 135HA –του πολυδύναμου σκευάσματος με τα 55 αναζωογονητικά στοιχεία. Ο συγκεκριμένος μοναδικός συνδυασμός, η πραγματοποίηση της εφαρμογής με μικροκάνουλα και η τεχνική της αναδρομικής κίνησης εξασφαλίζουν –με φυσικότητα και μακρά διάρκεια- βαθιά ενυδάτωση, εντυπωσιακή απάλυνση γραμμών και ρυτίδων (ακόμα και των πιο «δύσκολων», όπως π.χ. οι ρυτίδες θλίψης ή «μαριονέτας» και οι κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους), επανεκκίνηση του κολλαγόνου, βιοανανέωση του δέρματος αλλά και ανόρθωση προσώπου χωρίς νυστέρι.

Μετά το καλοκαίρι το δέρμα μας χρειάζεται εξατομικευμένη μεσοθεραπεία…ο πλαστικός χειρουργός μας θα προσδιορίσει το είδος της μεσοθεραπείας που ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες και θα μας ωφελήσει περισσότερο, προσφέροντας άμεσα λάμψη και τόνωση στο δέρμα μας για δυναμική επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας!