damagas.com

Edit Content

Οι αισθητικές τάσεις του καλοκαιριού

Ανανεωμένη εικόνα σώματος με καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σηματοδοτεί για όλους μας την έξοδο από την εσωστρέφεια σε έναν κόσμο με events, ταξίδια, σωματικές δραστηριότητες. Ωστόσο η παραλία και τα καλοκαιρινά πάρτι μπορεί να έφεραν στην επιφάνεια και ανησυχίες για την εικόνα του σώματος. Η ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες τάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής για το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες τεχνικές για εσάς και να διορθώσετε άμεσα ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα, ανεβάζοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Ενυδατωμένο πρόσωπο και λαιμός χωρίς ρυτίδες

Μη επεμβατικές εφαρμογές, όπως η ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία –και η πιο εξελιγμένη μορφή της, το bio nutri lift- βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των πολλαπλών δυνατοτήτων αναζωογόνησης που προσφέρουν. Θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, «μαύροι κύκλοι» κάτω από τα μάτια, ατροφία του λίπους, χαλάρωση είναι κάποια από τα αισθητικά προβλήματα που όχι μόνο αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με το συνδυασμό των ενέσιμων εφαρμογών αλλά και προλαμβάνονται. Τα τελευταίας γενιάς ενέσιμα υλικά και οι προηγμένες τεχνικές έγχυσής τους προσφέρουν άμεση και ομαλή κατανομή στα σημεία προς βελτίωση, δίνοντας άμεσο, διακριτικό αισθητικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τη φυσική μας ομορφιά!

Καθαρή επιδερμίδα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να αφήσουμε στην άκρη τα προϊόντα μακιγιάζ, επιτρέποντας στην επιδερμίδα μας να «αναπνεύσει». Η ταλαιπωρία, όμως, από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ιδρώτα έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να παράγει περισσότερα έλαια, που προκαλούν λιπαρότητα. Ενώ τα peelings και το καλοκαίρι ήταν ως τώρα δύο λέξεις αντιφατικές στο άκουσμά τους, πλέον υπάρχουν τα summer peelings, που είναι πιο ελαφριά και ανανεώνουν την επιδερμίδα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος ερεθισμών λόγω της σύστασής τους που τα καθιστά ασφαλή. Προκαλώντας μόνο επιφανειακή απολέπιση τα καλοκαιρινά peelings δίνουν λύση σε διεσταλμένους πόρους, λιπαρότητα, σπυράκια ακμής, σημάδια και δυσχρωμίες χωρίς να σας εμποδίζουν να συνεχίσετε την όμορφη καλοκαιρινή καθημερινότητα!

Σύμμαχός μας στις καλοκαιρινές δραστηριότητες και το τελευταίας γενιάς laser αποτρίχωσης Candela GentleLase Pro-U, που θα μας εξασφαλίσει με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα λείο, καθαρό, υγιές δέρμα σε πρόσωπο και σώμα χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και θυλακίτιδες. Συνιστάται η σχολαστική χρήση αντηλιακού στις περιοχές που έγινε η αποτρίχωση τα πρώτα 24ωρα.

Σαρκώδη, φυσικά χείλη

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα, νεανικά χείλη γίνονται πραγματικότητα με τον ιδανικό μη επεμβατικό τρόπο, το υαλουρονικό οξύ τελευταίας γενιάς. Η έγχυσή του με ειδική ατραυματική κάνουλα προσδίδει όγκο στα χείλη και διορθώνει ατέλειες στο σχήμα ή ασυμμετρίες στις δύο πλευρές. Παράλληλα εξαλείφονται λεπτές γραμμές, που μπορεί να έχουν σχηματιστεί γύρω από τα χείλη, με αποτέλεσμα πλήρη περιστοματική ανανέωση. Μία συνεδρία είναι επαρκής για να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ αν θέλουμε να το συντηρήσουμε χρειάζεται επανάληψη της εφαρμογής κάθε 10-12 μήνες περίπου.  

Εξάλειψη τοπικού λίπους σε συνδυασμό με βελτιστοποίηση των γυναικείων καμπυλών ή ενίσχυση της αρρενωπότητας και της γυμνασμένης εικόνας σώματος

Μικρές παρεμβάσεις…με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εικόνα του σώματος σημαίνουν 4D λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro! Χάρη στη χρήση συσκευής τελευταίας γενιάς με τις κορυφαίες τεχνολογικά δυνατότητες (μέχρι και 5000 στροφές ανά λεπτό) επιτυγχάνεται οριστική εξάλειψη του επίμονου, ανεπιθύμητου λίπους σε όποια περιοχή και αν μας απασχολεί πιο γρήγορα και ασφαλή από ποτέ.

Πλέον στον ίδιο χειρουργικό χρόνο μπορούμε να αποκτήσουμε σώμα…fit & curvy ή fit & athletic αφού ο συνδυασμός λιποαναρρόφησης και 4D λιπογλυπτικής αναδεικνύει, παράλληλα, και άλλα σημεία του σώματος. Για παράδειγμα, η μεταφορά του αφαιρεθέντος λίπους –μετά από ειδική επεξεργασία- τονίζει τις γυναικείες καμπύλες (π.χ. ανορθωμένοι γλουτοί με Brazilian Buttocks Lift, πιο «γεμάτες» γάμπες) ενώ προσφέρει πιο αθλητικό ανδρικό σώμα μέσω της σμίλευσης της περιοχής του θώρακα, τη δημιουργία six-pack.

Beautification προσώπου…«express»!

Επαναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών και ομορφότερο πρόσωπο…σε λίγα 24ωρα.

Συνήθως το καλοκαίρι είναι η εποχή που εντείνονται τα αρνητικά συναισθήματα για τα «πεταχτά» αυτιά…το καλό νέο είναι ότι η ωτοπλαστική αποτελεί μια από τις πιο σύντομες σε διάρκεια πλαστικές επεμβάσεις (σε ηλικίες άνω των 14-15 πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία) και με άμεσο –και ακόμη πιο σημαντικό μόνιμο- αποτέλεσμα. Έτσι αμέσως μόλις αφαιρεθούν τα ράμματα, δηλαδή 7-10 ημέρες μετά την επέμβαση, μπορείτε να απολαύσετε τις σωματικές σας δραστηριότητες, τα ταξίδια, τη θάλασσα.

Παρόλο που η χειρουργική ρινοπλαστική είναι ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει μόνιμα τόσο η εικόνα όσο και η λειτουργικότητα της μύτης, η υγρή ρινοπλαστική κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος γιατί διορθώνει μικρά αισθητικά προβλήματα της μύτης μόνο με τη χρήση υαλουρονικού οξέος. Η άρτια εφαρμογή από έμπειρο πλαστικό χειρουργό εξασφαλίζει ανώδυνη διαδικασία και πετυχημένη διόρθωση της ήπιας σκολίωσης στη ράχη, του μικρού ύβου ή του «πεσμένου» ακρορρινίου.