damagas.com

Edit Content

Βιοδιεγέρτες κολλαγόνου…πέρα από το υαλουρονικό!

Λαμπερό, νεανικό δέρμα με το δικό μας κολλαγόνο

Βιοδιεγέρτες κολλαγόνου: η νέα ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος που αποτελεί την τελευταία τάση στην αντιγήρανση. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία με καινοτόμα βιοαπορροφήσιμα προϊόντα διέγερσης κολλαγόνου, τα οποία ενεργοποιούν τη φυσική ικανότητα των κυττάρων μας να παράγουν το δικό τους κολλαγόνο, επαναφέροντας τη λαμπερή, νεανική μας εμφάνιση.

Σε αντίθεση με τα ενέσιμα fillers –με πιο διαδεδομένο το υαλουρονικό οξύ- που προσδίδουν άμεσα όγκο σε επιλεγμένα σημεία του προσώπου και απορροφώνται από τον οργανισμό, οι βιοδιεγέρτες κολλαγόνου βελτιώνουν σταδιακά την υφή, τον τόνο, τα προβλήματα του δέρματος, ενώ το κολλαγόνο που δημιουργείται χάρη σε αυτούς παραμένει, με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται για:

  • Αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του προσώπου
  • Αντιμετώπιση ρυτίδων και πτυχών του προσώπου (π.χ. ρυτίδες μετώπου, γραμμές «μαριονέτας», ρινοχειλικές πτυχές, περιστοματικές ρυτίδες «καπνιστή»)
  • Αναζωογόνηση λαιμού, ντεκολτέ και χεριών
  • Ήπια ανόρθωση του προσώπου και βελτίωση του περιγράμματος
  • Βελτίωση ατελειών του προσώπου, π.χ. σε χείλη, πηγούνι
  • Διόρθωση ουλών
  • Ενίσχυση του όγκου σε περιοχές του σώματος, όπως οι γλουτοί αλλά και μείωση της κυτταρίτιδας
 

Ανάλογα με την ένδειξη η έγχυση πραγματοποιείται με πολύ λεπτή βελόνα ή κάνουλα. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και, κυρίως, αθροιστικό, αφού εξελίσσεται για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί μία δεύτερη συνεδρία για τη βελτιστοποίησή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English »